Steaguri pentru summit

Miercuri, 20 Septembrie 2006, ora 06:12
813 citiri

O firma din Sibiu a lucrat nonstop o saptamana pentru summitul francofoniei.Cateva sute de steaguri si fanioane cu emblemele statelor care participa la sommetul francofoniei ajung azi la Bucuresti. Ministerul de Externe a ales o firma din Sibiu pentru a confectiona drapelele celor 77 de entitati prezente la sommet.

A fost nevoie de zeci de ore de munca, iar lucratorii au stat peste program in ultima saptamana pentru a onora cea mai pretentioasa comanda de pana acum.

Croitoresele au avut mult de lucru la reproducerea stemelor. Toate insemnele au fost realizate cu precizie maxima, iar lucrul a fost supravegheat indeaproape de ministerul de externe.

Patronul atelierului de confectionat steaguri a folosit o echipa mica dar unita pentru a a onora la timp comanda ministerului de externe.

Steagurile confectionate in atelierul sibian vor fi arborate la aeroport, la Palatul Parlamentului si pe frontispiciile institutiilor publice din capitala. Steagurile au fost incarcate in masini si au pornit catre capitala.

Mb>Realitatea TV