VIDEO FOTO Cum arata in acest moment Aeroportul din Brasov. In iunie 2021 va fi primul zbor

Joi, 03 Decembrie 2020, ora 11:56
1405 citiri
VIDEO FOTO Cum arata in acest moment Aeroportul din Brasov. In iunie 2021 va fi primul zbor
Aeroportul din Brasov FOTO Facebook/ Adrian Ioan Vestea

Amenajarea Aeroportului din Brasov pare sa fi ajuns pe ultima suta de metri. Adrian Vestea, presedintele CJ Brasov, a postat pe pagina sa de Facebook, mai multe imagini din interiorul terminalului.

Deja biroul check-in, de unde pasagerii ar urma sa primeasca tichetul de imbarcare si cel al Politiei de Frontiera, unde le vor fi controlate documentele, au ajuns la ultimele finisaje.

Cu aceasta ocazie, a lansat si o "dezbatere publica": "Tu unde ai vrea sa zbori pentru prima data de pe Aeroportul International Brasov?" Raspunsurile nu au intarziat sa apara tinand cont ca brasovenii asteapta de ani buni sa se imbarce de la Ghimbav direct spre vreo destintie de vacanta sau spre alte destinatii, unde au prieteni sau rude, scrie BizBrasov.ro.

Potrivit unor estimari facute in febriarie 2020, primul zbor de pe acest aeroport ar urma sa fie programat in iunie 2021.

De asemenea, in urma unor discutii, in toamna acestui an, au fost preconizate de la Ghimbav zboruri catre Budapesta, Munchen, Bergamo, Istanbul sau Tel Aviv, dar si curse interne spre Timisoara, Oradea, Iasi, Bucuresti.

Contractul pentru proiectarea si executia lucrarilor la terminalul Brasov, cu o valoare de 145 milioane lei (inclusiv TVA) a fost semnat in 21 august 2019.

FOTO Cand va fi inaugurat aeroportul din Brasov. Stadiul lucrarilor la terminal a ajuns la 70% ...citeste mai departe despre "VIDEO FOTO Cum arata in acest moment Aeroportul din Brasov. In iunie 2021 va fi primul zbor" pe Ziare.com

#aeroportul din Brasov, #stadiul lucrarilor, #Adrian Ioan Vestea , #Stiri Macroeconomie