Soros anunta un verdict dur pentru Europa: Germania este o amenintare pentru UE

Luni, 10 Martie 2014, ora 10:29
1653 citiri
Soros anunta un verdict dur pentru Europa: Germania este o amenintare pentru UE
Foto: The Telegraph

Investitorul George Soros avertizeaza Europa asupra faptului ca politica economica a Germaniei este una "ipocrita" si ea reprezinta o amenintare la adresa Uniunii Europene. Afirmatiile surprinzatoare ale lui Soros apar in noua sa carte intitulata "Tragedia Uniunii Europene", ce va fi lansata in aceasta saptamana.

Miliardarul George Soros a acordat o serie de interviuri lui Gregor Peter Schmitz, care au fost reunite in aceasta carte, in care el arata ca Europa este acum dominata de tensiuni intre tarile "creditoare" si cele "debitoare", potrivit The Telegraph.

Soros sustine ca moneda unica a transformat Uniunea Europeana dintr-o asociatie de state egale voluntare intr-una cu tari care nu mai sunt voluntare si care are ca lider, Germania.

"Tonul Germaniei este uneori in contrast cu actiunile celorlalti sau chiar ...citeste mai departe despre "Soros anunta un verdict dur pentru Europa: Germania este o amenintare pentru UE" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Soros Germania amenintare Europa, #Soros avertiezeaza UE Germania, #politica Germaniei ameninta UE , #Stiri Macroeconomie