Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Sibiu: Targ de bani si case, editia 1

Sibiu: Targ de bani si case, editia 1

Acest eveniment se afla la prima editie si este dedicat tuturor companiilor din domeniul financiar, bancar, imobiliar si de constructii, ale caror oferte vor putea fi prezentate simultan vizitatorilor.Este primul targ din Romania de acest gen dedicat in principal segmentului de retail a carui idee s-a nascut datorita dezvoltarii accelerate a acestor domenii, in ultimii doi ani.La targ vor participa banci, companii de asigurari, companii de leasing, firme de ivestitii financiare si consultanta, constructii si proiectare, servicii si dotari pentru locuinte, design interior, amenajari interioare si exterioare.

Exposib si CCIA Sibiu vor da posibilitatea sibienilor, timp de trei zile, as cunoasca oferta bancilor, sa faca cele mai bune investitii, sa tranzactioneze la bursa, sa afle noile tendinte in domeniul imobiliar si sa plece de la targ cu Bani si Case.

Manifestarea va fi acompaniata de Forumul Bani si Case A- un program de conferinte, seminarii si prezentari pe teme din domeniile bancar si imobiliar.

Din acest moment Exposib si CCIA Sibiu incep numaratoarea inversa pentru Targul de Bani si Case 2004, asadar nu uitati : pentru Bani si Case va asteptam in 18-20 Noiembrie 2004.

Interviu: Cosmin Marcu A- director Exposib International Travel Srl

-De ce un targ de Bani si Case ?

In ultimii ani, domeniul financiar bancar a cunoscut o dezvoltare deosebita, cel putin sub doua aspecte : aparitia pe piata a unor jucatori noi, de prestigiu dar mai ales diversificarea ofertei de produse si servicii, cum ar fi creditele ipotecare si de "consum, destinate pietei de consum, destinate pietei de retail.

Daca nu cu mult timp in urma ofertantii de servicii financiar-bancare duceau o lupta asidua pentru cucerirea segmentului corporate, batalia se da acum pentru atragerea de clienti A- persoane fizice, un segment extrem de atractiv prin particularitatile sale. Acestea reprezinta in acest moment piatra de incercare a sistemului bancar romanesc.

-Ce putem A'cumparaA' la acest targ ?

Bani si Case. Nevoii de investitie a persoanelor fizice ce trebuie sa i se ofere o paleta cat mai diversa. Daca pana acum simpla economisire a unor fonduri aducea un anumit profit minim fara bataie de cap, odata cu diversificarea instrumentelor bancare si aparitia societatilor de consultanta, asigurari brokeraj, posibilitati de investitie sunt multiple, iar alegerea uneia dintre ele nu se poate face decat printr-un contact permanent cu consumatorul.

Dorim sa venim in intampinarea acestei nevoi si sa-i oferim informatia si mijloacele necesare pentru a se manifesta : sibienii vor putea cumpara « bani » pe care sa-i investeasca la alegere, in domeniu financiar sau imobiliar.

Va fi o premiera, dar si o provocare. Se va crea un micromediu cu caracteristicile unei piete libere in care ofertantii- banci, companii de asigurari, de leasing, de consultanta, de constructii si amenajari isi prezinta pentru prima data ofertele concentrat, intr-un mediu deschis, relaxat.

-Se pare ca pe langa noutatea ideii, evenimentul este unic si prin organizare. Ce noutati aduceti ?

Organizarea targului are la baza un concept nou, potrivit caruia relatia dintre expozanti si organizator va fi una de parteneriat, avand ca finalitate familiarizarea consumatorilor cu oferta acestui domeniu si formarea unor deprinderi care sa se faca din utilizarea serviciilor si produselor din domeniul financiar-bancar o solutie eficienta.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1637 ori