Si daca doamna Pruna a avut dreptate!?

Vineri, 15 Aprilie 2016, ora 07:44
1004 citiri
Si daca doamna Pruna a avut dreptate!?

In stilul sau caracteristic, aruncand din mers cuvinte cu efect de grenade antitanc, doamna ministru Raluca Pruna ne-a anuntat ca "suntem o tara in criza".

La prima vedere, grenada doamnei ministru a fost considerata doar o variatiune pe aceeasi tema a teribilismului tehnocrat care, la fel ca la colegii sai de la Finante sau Agricultura, ne-a obisnuit cu spectaculoase gafe de comunicare.

Ne-am obisnuit si cu lipsa de coeziune a echipei guvernamentale si nu ni s-a mai parut curios faptul ca declaratia doamnei ministru contrazicea pozitia oficiala a guvernului care sustine ca suntem un fel de campioni ai Europei in ceea ce priveste ritmul de crestere si succesele macrostabilizarii.

Poate de aceea, ceea ce spune doamna ministru nu prea este luat in serios. Zisele domniei sale nu rezista in spatiul public mai mult de cateva ore si nici nu mai fac obiect de breaking news.

Si totusi, daca de aceasta data a avut dreptate? Parerea mea este ca doamna Raluca Pruna, de aceasta data, ...citeste mai departe despre "Si daca doamna Pruna a avut dreptate!?" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#criza economica Romania, #deficit comercial Romania, #importuri exporturi Romania , #Stiri Macroeconomie