Senator roman: Unirea cu R. Moldova ar costa Romania 20 de miliarde de euro

Vineri, 07 Februarie 2014, ora 14:35
1363 citiri
Senator roman: Unirea cu R. Moldova ar costa Romania 20 de miliarde de euro
Foto: Adevarul

Viorel Badea, senatorul pentru romanii din Europa si Asia, a declarat, vineri, ca unirea Romaniei cu Republica Moldova ar costa tara noastra aproximativ 20 de miliarde de euro.

Senatorul roman a vorbit, intr-un interviu acordat Unimedia despre reunificarea Romaniei cu R.Moldova, precizand ca unii nu inteleg foarte bine ce inseamna unirea celor doua state, ba mai mult, chiar se tem de acest termen.

"Sunt multi dintre conducatorii si din Romania si din R. Moldova care nu prea inteleg bine ce inseamna R. Moldova pentru Romania si viceversa, sau mai mult reunificarea. Ne speriem de acest termen. Eu nu m-as speria.

Pe mine ca cetatean m-ar interesa in primul rand sa traiesc mai bine. Daca mie imi garanteaza cineva si imi demonstreaza ca reunificarea R. Moldova cu Romania imi va aduce un trai mai bun, nu vad de ce sa nu aleg un trai mai bun", a explicat Badea.

Poporul e de acord cu Basescu in ce priveste unirea cu R. Moldova - sondaj IRES

PIB-ul va creste ...citeste mai departe despre "Senator roman: Unirea cu R. Moldova ar costa Romania 20 de miliarde de euro" pe Ziare.com

#Viorel Badea Republica Moldova, #Viorel Badea costuri unire, #costuri unire Romania Republica Moldova, #Romania Republica Moldova unire , #Stiri Macroeconomie