Cine e femeia care le oferă angajaților premii consistente în bani de ziua ei

Miercuri, 08 Februarie 2023, ora 13:51
938 citiri
Cine e femeia care le oferă angajaților premii consistente în bani de ziua ei
Gina Rinehart oferă bani angajaților de ziua ei FOTO facebook

În vreme ce majoritatea patronilor încearcă să taie din cheltuieli, cazul unei femei de afaceri din Australia e demn de pus în ramă.

Gina Rinehart, cu afaceri profitabile în domeniul mineritului, își sărbătorește ziua de naștere în stil mare, oferind milioane de euro angajaților săi.

Ea recompensează cu câte 60.000 de lire sterline 41 de angajați pentru a-și aniversa cei 69 de ani.

Fiecare dintre cei aproximativ 4.000 de lucrători de la Hancock Prospecting are o șansă de unu la sută de a câștiga un jackpot.

Cele 41 de premii în bani reprezintă fiecare dintre cei 41 de ani în care Gina a lucrat la Hancock Prospecting, afacerea sa minieră de un succes incredibil.

Femeia cu o avere în valoare de cinci miliarde de lire sterline, socotită cea mai bogată femeie din Australia, a împărțit 600.000 de lire sterline în bonusuri și de Crăciun în urmă cu mai puțin de două luni, în cadrul unei tombole similare.

Compania sa a obținut anul trecut un profit uriaș, de două miliarde de lire sterline.

Rinehart este singura fiică a magnatului de minereuri de fier Lang Hancock și a preluat compania acestuia după ce a murit în 1992. ...citeste mai departe despre "Cine e femeia care le oferă angajaților premii consistente în bani de ziua ei" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Gina Rinehart, #bani, #angajati, #ziua ei, #afacere, #premii , #Stiri Macroeconomie