Sectorul energetic nu trebuie sa fie "strategic" si pazit de CSAT, ci trecut in proprietate privata

Sambata, 23 Iulie 2016, ora 07:05
894 citiri
Sectorul energetic nu trebuie sa fie "strategic" si pazit de CSAT, ci trecut in proprietate privata

Politicile socialiste, etatiste nu vor permite dezvoltarea sectorului energetic romanesc, chiar daca, printr-o mare sansa, ele vor fi dirijate de persoane bine intentionate.

Dan Ioan Popescu, Varujan Vosganian, Codrut Seres, Adriean Videanu, Daniel Chitoiu, Constantin Nita: din 2000 pana azi, mai toti ministrii care au gestionat sectorul energetic au ajuns la DNA, iar unii s-au ales cu condamnari.

Din aceasta perspectiva, inteleg ca in Romania pare ca s-a intamplat o adevarata minune atunci cand a aparut un ministru decent (pana la proba contrarie), care face un pic de curatenie in companiile de stat.

Dar nu cred ca este suficient. Eu nu am ascuns niciodata ca sunt un om de dreapta, un republican al carui presedinte favorit este Ronald Reagan. Sunt un admirator al politicilor economice ale doamnei Thatcher, cea care s-a batut cu sindicatele britanice si a pornit un amplu program de privatizare.

Parafrazandu-l pe fostul premier britanic, cred ca privatizarea este ...citeste mai departe despre "Sectorul energetic nu trebuie sa fie "strategic" si pazit de CSAT, ci trecut in proprietate privata" pe Ziare.com

#sector energetic Romania, #CSAT sector energetic, #investitii sector energetic , #Stiri Macroeconomie