Scandalul Volkswagen: Soferii din Europa, discriminati? Nu primesc compensatii

Vineri, 22 Ianuarie 2016, ora 07:41
1279 citiri
Scandalul Volkswagen: Soferii din Europa, discriminati? Nu primesc compensatii

Volkswagen a anuntat, joi, ca nu exista motive pentru a aplica si in Europa programul de compensare care urmeaza sa fie introdus in SUA pentru soferii afectati de scandalul emisiilor.

Grupul german a informat ca va plati compensatii clientilor din America de Nord, deoarece inca trebuie sa ajunga la un acord cu autoritatile de reglementare privind modul in care vor fi reparate vehiculele afectate si, prin urmare, clientii vor trebui sa astepte o perioada mai lunga de timp pentru o solutie, transmite Reuters.

Scandalul Volkswagen: Discount daca renunti la masina compromisa si cumperi una noua?

Si ministrul german al Justitiei, Heiko Maas, a criticat tratamentul inegal anuntat pentru clientii Volkswagen din SUA si Europa, in urma scandalului emisiilor.

"Ministrul Heiko Maas a declarat inca de acum cateva saptamani ca el considera inacceptabil tratamentul inegal al clientilor americani, germani si europeni", a afirmat miercuri un purtator de cuvant al Ministerului... citeste mai departe despre "Scandalul Volkswagen: Soferii din Europa, discriminati? Nu primesc compensatii" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Scandalul Volkswagen compensatii, #soferi Volkswagen Europa compensatii , #Stiri Macroeconomie