Salvare sau executie pentru Grecia? Criza din Elada, prin ochii unei romance

Joi, 16 Iulie 2015, ora 13:29
1319 citiri

Planul de reforme pentru salvarea Greciei a trecut testul parlamentului elen, insa criza este departe de a se fi incheiat.

Atmosfera este in continuare tensionata in Grecia si elenii au pareri impartite legate de planul aspru convenit luni la Bruxelles, dupa un summit marataon, povesteste pentru Ziare.com Ana-Maria Cuciureanu, presedinte al Asociatiei Femeilor Romance din Grecia si director adjunct la Radio TV Unirea.

Cat de dramatica este situatia pentru grecii de rand

"Atmosfera este tensionata in momentul de fata, dominata de sentimente controversate impartasite de grecii care si-au pus sperante mari intr-un referendum inutil. Parerile sunt impartite in ceea ce priveste adoptarea unui nou program auster acordat de finantatorii europeni. Unii o vad ca pe o tradare din partea Guvernului actual, altii ca pe cel mai mic rau pentru care se putea opta in situatia actuala.

Grecii trec printr-o perioada dificila, stresanta si asteapta cu nerabdare un deznodamant care sa redea ...citeste mai departe despre "Salvare sau executie pentru Grecia? Criza din Elada, prin ochii unei romance" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#romanca Grecia criza, #Ana Maria Cuciureanu Grecia, #criza Grecia datorii , #Stiri Macroeconomie