Sa nu subestimam Fundatia Ponta

Joi, 21 Ianuarie 2016, ora 09:15
1019 citiri
Sa nu subestimam Fundatia Ponta

In ultimul timp am sesizat la unii oameni politici, dar si la analisti, tendinta de a subestima initiativa lui Victor Ponta de a infiinta o fundatie axata pe dezvoltarea unor proiecte in zona Marii Negre (Black Sea Regional Cooperation Projects 2020).

Unii dintre ei o prezinta ca pe o posibila prefata la un nou partid politic sau doar ca pe o miscare de imagine a unui om frustrat de pierderea pozitiilor pe care le-a avut in politica romaneasca.

Cred ca nu ar trebui sa subestimam initiativa domnului Ponta. Privita in context geopolitic si al marilor miscari pe piata internationala a energiei, Fundatia capata valori deloc neglijabile ce ar putea reprezenta pentru fondatorii sai atuuri de cariera si beneficii materiale mult mai importante decat cele oferite de spatiul politicii romanesti.

Nu stiu daca domnul Victor Ponta s-a ghidat in initiativa domniei sale pe propria intuitie, pe o analiza a unor experti sau pe sfaturi sau sugestii primite din strainatate, dar voi arata mai jos... citeste mai departe despre "Sa nu subestimam Fundatia Ponta" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Victor Ponta fundatie, #fundatie Victor Ponta economie , #Stiri Macroeconomie