Rusii de la Lukoil discuta cu picioru-n prag (Opinii)

Sambata, 11 Octombrie 2014, ora 09:30
1231 citiri
Rusii de la Lukoil discuta cu picioru-n prag (Opinii)
Foto: Specialand

Pare de necrezut: rusii de la Lukoil le-au dat ultimatul procurorilor nostri sa schimbe o hotarare privind un sechestrul pus pe bunurile lor. In caz contrar, ei amenintau ca isi iau jucariile si pleaca. Adio si n-am cuvinte!

In mod normal, daca suntem intr-un stat de drept, cei de la Lukoil ar trebui tratati la fel ca Gigi Becali, ca Bercea Mondial, ca Dan Voiculescu sau ca altii care, la timpul respectiv, cereau ridicarea sechestrelor, cu singura diferenta ca in cazul lor lucrurile au avansat si intre timp ei au ajuns la racoare.

Niciunuia nu i s-a acceptat solicitarea si nici macar o conversatie particulara pe aceasta tema. Fiecare a facut cerere in instanta, solicitand anularea hotararii, iar cererea s-a judecat cu respectarea procedurii. Punct.

Din cate s-au publicat de randul acesta in presa, n-a rezultat insa ca Lukoil ar fi prezentat in instanta vreo cerere privind anularea sechestrului, pentru ca sa para ca suntem, macar de forma, cu totii egali in fata legii. Si nici ...citeste mai departe despre "Rusii de la Lukoil discuta cu picioru-n prag (Opinii)" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Lukoil negocieri sechestru, #Lukoil sechestru titei, #Lukoil presiuni justitie , #Stiri Macroeconomie