Rusia ne taie 30% din livrarile de gaze, dar nu conteaza - spune ministrul Energiei

Luni, 29 Decembrie 2014, ora 22:08
1318 citiri
Rusia ne taie 30% din livrarile de gaze, dar nu conteaza - spune ministrul Energiei
Foto: Facebook/Andrei Gerea

Reducerea livrarilor de gaze din Federatia Rusa a fost o obisnuinta in ultimele trei luni, dar Romania nu a fost afectata, sub nicio forma, nici in trecut, nici acum, a declarat, luni, ministrul Energiei si IMM-urilor, Andrei Gerea.

"Cand vezi o reducere de 30% (a livrarilor de gaze - n.red.) te poti inspaimanta, pentru ca nu stii la ce se aplica acest 30 la suta. Aceste reduceri au cam fost o obisnuinta in ultimele trei luni... Reducerile nu au afectat sub nicio forma consumatorii, in ultimele trei luni nu am avut nicio problema legata de furnizarea de gaze.

Absolut nimeni nu a fost afectat. Romania consuma 48 milioane metri cubi, iar importurile au fost de 3,190 milioane. Nu au cum sa afecteze la nivel national, acest 30 la suta reprezinta prea putin. (...) Romania nu a fost afectata sub nicio forma nici acum, nici in trecut", a explicat Andrei Gerea.

De ce ne-a redus Moscova cantitatea de gaze livrate si cum ne va afecta

Potrivit acestuia, Romania avea nevoie in prezent ...citeste mai departe despre "Rusia ne taie 30% din livrarile de gaze, dar nu conteaza - spune ministrul Energiei" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#ministru Energie gaze Romania, #ministru Energie Gazprom, #Romania gaze Rusia , #Stiri Macroeconomie