Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Romanian Health Forum: 2014, moment de rascruce pentru Sanatate

Romanian Health Forum: 2014, moment de rascruce pentru Sanatate


Medien Conferences, divizia de evenimente business a cotidianului Romania libera organizeaza pe data de 11 februarie 2014, la Hotel InterContinental, cea de-a IV-a editie a dezbaterilor Romanian Health Forum, cu tema Sanatatea in 2014, o speranta pentru viitor.

Evenimentul constituie un prilej de analiza si dezbatere a sanatatii romanesti intr-un moment de rascruce, reunind intr-un mediu dinamic reprezentanti de marca din Ministerul Sanatatii, manageri de unitati medicale de stat si private, reprezentanti ai Colegiului Medicilor, ai Colegiului Farmacistilor, reprezentanti ai pietei farma, reprezentanti ai companiilor de aparatura medicala si soft medical, companii de asigurari de sanatate si malpraxis, furnizori de solutii, echipamente si servicii specifice industriei, experti, investitori, institutii financiar-bancare.

Agenda din acest an se axeaza pe doua teme de maxim interes in contextul actual:

 • Reforma in sanatate


 • Solutii de imbunatatire a sistemului national de sanatate


 • Ambele teme vor fi abordate in cadrul a doua sesiuni plenare, ce vor trata printre altele subiecte de interes major, cum ar fi reorganizarea si restructurarea Ministerului Sanatatii, programe nationale de sanatate si obiectivele acestora pe anul 2014, proiectele pilot si privind statutul spitalelor si cresterea veniturilor medicilor si echipelor medicale, continuarea procesului de descentralizare in sanatate, elaborarea pachetelor de servicii medicale de baza, importanta sursele de finantare si cofinantare in sectorul de stat si privat, parteneriatul public-privat ca modalitate de finantare a sanatatii, situatia accesarii fondurilor europene.

  Evenimentul "Sanatatea in 2014 - o speranta pentru viitor" va avea loc pe 11 februarie 2014 la Hotel InterContinental.

  Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
  Sursa: Business24
  Articol citit de 1368 ori