Romania, in recesiune: Blaga si Iohannis raspund acuzatiilor lui Basescu

Vineri, 15 August 2014, ora 10:30
1284 citiri

Reprezentantii Aliantei Crestin Liberale i-au raspuns vineri dimineata presedintelui Traian Basescu, dupa ce seful statului afirmase, joi seara, ca Vasile Blaga si Klaus Iohannis sunt "iresponsabili si mincinosi", pentru ca sustin reducerea CAS.

"Domnul presedinte Basescu ne acuza pe nedrept ca avem un comportament electoral, in vreme ce isi pastoreste propriul partid in alegeri si exprima public optiuni de vot. Domnul presedinte Basescu ataca opozitia pentru ca propune o masura care are drept principiu calauzitor relaxarea fiscala, scaderea poverii fiscale a mediului privat din Romania.

(...) Este o dovada de si mai mare mare ipocrizie sa ataci singurul front ramas in calea PSD si sa-l acuzi de populism electoral", se arata intr-un comunicat al Aliantei Crestin Liberale, remis Ziare.com.

Basescu, atac la Ponta, Blaga si Iohannis: Sunt iresponsabili si mincinosi. Reducerea CAS baga tara in criza

Reprezentantii ACL explica si de ce sustin reducerea contributiilor de ...citeste mai departe despre "Romania, in recesiune: Blaga si Iohannis raspund acuzatiilor lui Basescu" pe Ziare.com

#Blaga Iohannis raspuns Basescu, #Basescu acuzatii Blaga Iohannis, #Blaga Iohannis reducere CAS, #Basescu reducere CAS, #Blaga Iohannis iresponsabili mincinosi , #Stiri Macroeconomie