Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Romania, imprumut de 300 de milioane de euro pentru proiectele de mediu

Romania, imprumut de 300 de milioane de euro pentru proiectele de mediu

Tara noastra va primi un imprumut in valoare de 300 de milioane de euro de la Banca Europeana de Investitii (BEI), iar banii vor fi investiti in proiectele de mediu in perioada 2014 - 2020.

"Contractul de finantare semnat este dovada bunei colaborari dintre Romania si BEI si a sprijinului permanent acordat de banca pentru cresterea absorbtiei fondurilor europene si indeplinirea conditiilor asumate de tara noastra prin aderarea la UE.

Acordam o mare atentie mediului inconjurator si, prin acest imprumut, vom acoperi partial contributia bugetului de stat la proiecte in domeniul apei si apei uzate, a managementului deseurilor, a protejarii si conservarii biodiversitatii, refacerea ecosistemelor degradate si adaptarea la schimbarile climatice", a declarat Anca Dragu, aflata la Luxemburg, unde a semnat contractul in prezenta vicepresedintelui Bancii Europene de Investitii, Cristian Popa.

Proiectele de mediu fac parte ...citeste mai departe despre "Romania, imprumut de 300 de milioane de euro pentru proiectele de mediu" pe Ziare.com

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 808 ori