Romania are guvern interimar. Premier de la BNR? Isarescu: Avem rezerve de cadre aici, deci da! (Video)

Joi, 05 Noiembrie 2015, ora 17:27
3417 citiri
Romania are guvern interimar. Premier de la BNR? Isarescu: Avem rezerve de cadre aici, deci da! (Video)
Foto: Arhiva Ziare.com

Efectele generate de actuala situatie politica din Romania, dupa depunerea mandatului Executivului, vor depinde de rapiditatea cu care se va forma un nou guvern si de deciziile ulterioare ale acestuia, a afirmat guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, care a precizat ca situatia macroeconomica este stabila.

Seful bancii centrale a fost intrebat la ce efecte se asteapta in perioada urmatoare, pana la formarea unui nou guvern, avand in vedere ca Legea bugetului pe 2016 este suspendata, iar cea a salarizarii bugetare nu este finalizata.

Ce inseamna demisia lui Ponta pentru leu: Posibile scenarii si efecte pentru cursul valutar

"Cred ca vor depinde (efectele - n.red.) de rapiditatea cu care se va forma noul guvern si deciziile pe care le va lua noul guvern. Ceea ce pot sa va spun este ca, in prezent, situatia macroeconomica, pe care noi o monitorizam si de care raspundem ca este stabila, in general pozitia economica a tarii este buna si ca, inclusiv prin deciziile de astazi, dar si prin ...citeste mai departe despre "Romania are guvern interimar. Premier de la BNR? Isarescu: Avem rezerve de cadre aici, deci da! (Video)" pe Ziare.com

#BNR premier Isarescu, #Ponta demisia BNR premier, #Isarescu efecte demisia Ponta , #Stiri Macroeconomie