Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Reuniunea anuala FMI - Banca Mondiala: despre viitorul Uniunii Economice si Monetare

Reuniunea anuala FMI - Banca Mondiala: despre viitorul Uniunii Economice si Monetare
Datorii prea mari, prea putina competitivitate si un sistem bancar instabil - este ceea ce am sustinut joi in cadrul discursului meu de la Reuniunea anuala FMI - Banca Mondiala de la Washington ca au fost printre cauzele principale care au provocat crize economice si financiare la nivel european.

Zilele acestea reprezint Parlamentul European, ca membru al delegatiei Comisiei pentru afaceri economice si monetare a Parlamentului European, la Reuniunea anuala a Fondului Monetar International (FMI) - Banca Mondiala, care se desfasoara pana duminica la Washington DC, SUA. Intr-un discurs pe care l-am sustinut joi, in cadrul unui pranz de lucru la Institutul European din Washington, am vorbit despre Uniunea Bancara Europeana si despre viitorul Uniunii Economice si Monetare, precum si despre prevenirea viitoarelor crize la nivel european.

Cum sa prevenim cresterea datoriei publice

Pentru a avea o uniune economica si monetara solida in viitor, este esential sa ne uitam care au fost ...citeste mai departe despre "Reuniunea anuala FMI - Banca Mondiala: despre viitorul Uniunii Economice si Monetare" pe Ziare.com

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 630 ori