Rectificarea bugetara, "binecuvantata" de Consiliul fiscal. Dar exista si unele semne de intrebare

Marti, 28 Iulie 2015, ora 15:55
887 citiri

Consiliul fiscal a avizat pozitiv rectificarea bugetara aprobata, marti, de Guvern, dar a atras atentia asupra unor calcule din domeniul contributiilor sociale.

"Consiliul fiscal apreciaza ca incadrarea in tinta de deficit bugetar pe anul in curs (...) se va realiza cu usurinta, iar balanta riscurilor apare drept inclinata in directia inregistrarii unui deficit bugetar mai redus decat cel tintit, in conditiile in care sub-executia cheltuielilor de investitii apare drept foarte probabila, date fiind atat experienta executiei din 2014, cat si realizarea programului semestrial", se arata in opinia Consiliului fiscal cu privire la proiectul de rectificare a bugetului general consolidat pe anul 2015.

Teodorovici: FMI si Comisia Europeana au apreciat rectificarea bugetara

Consiliul apreciaza ca revizuirile ascendente de proportii operate la nivelul veniturilor bugetare apar drept fundamentate din perspectiva performantei efective la zi, rezultatul unei combinatii intre o crestere ...citeste mai departe despre "Rectificarea bugetara, "binecuvantata" de Consiliul fiscal. Dar exista si unele semne de intrebare" pe Ziare.com

#Consiliul Fiscal rectificare bugetara, #rectificare bugetara 2015, #bani rectificare bugetara , #Stiri Macroeconomie