Reactia lui Ciolos la Brexit: Nu va exista un impact imediat asupra romanilor din UK

Vineri, 24 Iunie 2016, ora 13:48
944 citiri
Reactia lui Ciolos la Brexit: Nu va exista un impact imediat asupra romanilor din UK
Foto: Digi 24 TV

Premierul Dacian Ciolos a transmis, vineri, ca Brexit nu va avea un impact economic semnificativ pe termen scurt asupra Romaniei, iar cei care muncesc acolo nu au de ce sa se ingrijoreze deocamdata.

Mesajul principal dat de seful Guvernului a fost ca nu vor exista efecte imediate asupra tarii noastre ca urmare a referendumului organizat de Marea Britanie, castigat de tabara "OUT".

De asemenea, premierul a mentionat ca la nivelul Executivului se fac analize pe tema Brexit, iar concluziile vor fi prezentate in fata poporului.

Acesta a transmis si un mesaj pentru cetatenii romani din Marea Britanie: "Nu va exista un impact imediat asupra drepturilor pe care le au acestia". In plus, Ciolos a amintit ca procesul de iesire din UE va dura cel putin 2 ani.

Prim-ministrul a facut aceste declaratii dupa ce i-a convocat la Guvern pe cei doi vicepremieri, ministrul de Externe, secretarul de stat pentru afaceri europene si seful Cancelariei.

Anterior, el a participat si la ...citeste mai departe despre "Reactia lui Ciolos la Brexit: Nu va exista un impact imediat asupra romanilor din UK" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Ciolos brexit romania, #Dacian Ciolos Brexit, #Romania efecte Brexit , #Stiri Macroeconomie