Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Ratele Estima Finance pot fi platite si la Posta

Ratele Estima Finance pot fi platite si la Posta
Posta Romana pune la dispozitia clientilor, incepand din luna mai, serviciul de incasare a ratelor platite in baza contractelor de credit de consum gestionate de SC Ralfi S.A. - Estima Finance, serviciul fiind disponibil in reteaua celor peste 500 de oficii postale informatizate ale Postei Romane.Ratele Estima Finance pot fi platite la oricare dintre aceste oficii postale prin simpla prezentare a unui card marcat cu codul de bare ce contine toate informatiile necesare incasarii ratelor.
Clientul poate achita una sau mai multe rate, operatiunea realizandu-se prin simpla scanare a codului de bare si tiparirea chitantei.

Informatii despre reteaua oficiilor postale integrate in reteaua VPN sau despre serviciile oferite de Posta Romana pot fi obtinute on-line la adresa www.posta-romana.ro sau la serviciul de relatii cu clientii Infopost la numarul de telefon cu tarif normal 9393, pentru Bucuresti, sau 021/9393.111, pentru celelalte localitati din tara.

Compania Nationala Posta Romana este operatorul national in domeniul serviciilor postale cu cea mai mare retea de retail din tara, formata din peste 7.100 de subunitati postale, dintre care 1.100 informatizate si peste 500 incluse in VPN.

Bloombiz

www.directnews.ro - Topul stirilor zilei

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 684 ori