Rabla pentru electrocasnice: Cum iti creezi corect contul pentru a beneficia de reduceri

Marti, 18 Mai 2021, ora 15:52
662 citiri
Rabla pentru electrocasnice: Cum iti creezi corect contul pentru a beneficia de reduceri

Daca nu esti atent la toate detaliile pentru crearea unui cont pe care sa-l folosesti la achizitia de electrocasnice prin programul guvernamental "Rabla pentru electrocasnice", ai toate sansele sa nu poti cumpara atunci cand va veni momentul.

Din acest motiv, Ziare.com va va indruma pas cu pas in crearea unui astfel de cont, in asa fel incat cand va incepe prima etapa de achizitii sa fiti pregatiti.

Pentru inceput, va trebui sa accesati link-ul https://electrocasnice.afm.ro/b/ si sa dati click pe butonul "Inregistrare beneficiar".

Se va deschide pagina: https://electrocasnice.afm.ro/b/inregistrare, unde va trebui sa introduceti toate informatiile de identificare asa cum sunt in cartea de identitate, plus informatii contact.

Dupa ce ati completat toate campurile, apasati "Creeaza un cont nou". Dupa cateva secunde veti primi prin SMS un cod de autentificare pe care-l veti folosi la pasul urmator.

In campurile urmatoare veti introduce adresa de email si codul de activare si apasati butonul "Activare cont".

Autentificati-va in aplicatie utilizand adresa de email si parola completate in cadrul formularului de Inregistrare. De preferat, pentru ca va va fi impusa o parola mai complicata, sa va folositi de browser pentru a putea retine parola, ca apoi sa o redea automat de cate ori veti intra pe cont.

Dupa ce v-ati autentificat, puteti intra direct in cont. Dati clic pe numele dvs pentru a putea vedea urmatoarele optiuni.

Atentie la cerintele statului!

Alegeti prima optiune: "Profil". Dati click pe ea si se va deschide o pagina noua cu doua butoane in partea superioara: "Tipareste declaratie" si "Editeaza profil".

La sectiunea "Editare profil" veti incarca copia scanata a Cartii de identitate (CI) sau a Buletinului de identitate (BI), si declaratia pe propria raspundere. De retinut aici ca puteti face poze celor doua documente pentru a le incarca in site. Nu trebuie neaparat scanate, dar este important ca toate datele sa fie vizibile.

Toate datele, cu exceptia CNP-ului, pot fi modificate. Dupa efectuarea modificarilor, selectati butonul "Salveaza" pentru a salva modificarile efectuate. In cazul incarcarii copiei scanate a Cartii de identitate (CI), aplicatia va returna un mesaj: "Salvare efectuata cu succes", iar in fereastra de profil se va afisa mesajul "Documentele sunt in curs de procesare".

Pentru generarea declaratiei pe proprie raspundere, lucrurile se complica putin. Statul roman inca nu este familiarizat cu digitaliza ...citeste mai departe despre "Rabla pentru electrocasnice: Cum iti creezi corect contul pentru a beneficia de reduceri" pe Ziare.com

#Rabla pentru electrocasnice, #cont rabla pentru electrocasnice , #Stiri Macroeconomie