Putin a decis soarta Rusiei: Un imperiu temut de restul lumii sau un stat care se preocupa de bunastarea locuitorilor?

Sambata, 17 Mai 2014, ora 10:16
1241 citiri
Putin a decis soarta Rusiei: Un imperiu temut de restul lumii sau un stat care se preocupa de bunastarea locuitorilor?
Foto: Arhiva

In era post-sovietica, Rusia a fost chinuita de o intrebare care a bantuit atat cetatenii, cat si liderii politici: sa devina un imperiu temut de restul lumii sau un stat in care principala grija sa fie bunastarea locuitorilor? Un jurnalist de la New York Times (NYT) considera ca Vladimir Putin a luat acum o decizie in acest sens.

Liderul de la Kremlin pare ca a oferit rezolvarea acestei dileme, avand in vedere ca a hotarat ca ambitiile sale expansioniste sunt mai importante decat dezvoltarea interna, se arata intr-un articol de opinie publicat de NYT.

Insa aceste actiuni pot produce un efect pe care liderul de la Kremlin nu il doreste, avand in vedere ca se pot ridica din multime cativa indivizi care sa incerce sa il indeparteze de la putere.

In viziunea politicienilor sai, pentru Rusia este mai sigur sa urmaresti strategii pe plan international. Apararea vorbitorilor de limba rusa din statele ex-sovietice creeaza tensiuni atat acasa cat si in afara, astfel ca agenda ...citeste mai departe despre "Putin a decis soarta Rusiei: Un imperiu temut de restul lumii sau un stat care se preocupa de bunastarea locuitorilor?" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Putin soarta Rusia, #Putin imperiu Rusia, #Putin expansiune Rusia, #probleme economie Rusia, #ecnomie Rusia , #Stiri Macroeconomie