Programul Rabla incepe in luna aprilie. Bugetul este "cel putin la fel" ca cel de anul trecut

Miercuri, 10 Martie 2021, ora 08:00
562 citiri
Programul Rabla incepe in luna aprilie. Bugetul este "cel putin la fel" ca cel de anul trecut
Masini de strada FOTO Unsplash

Programul Rabla va incepe in luna aprilie a acestui an si are un buget similar cu cel de anul trecut, a declarat Tanczos Barna, ministrul Mediului.

"Programul Rabla merge cel putin cu bugetul de anul trecut, si cel putin cu conditiile de atunci, adica valoarea tichetelor. Pornim in luna aprilie, am intarziat din cauza bugetului. La sfarsitul lunii aprilie trebuie sa fim gata cu programul Rabla, ca sa avem macar 8 luni de implementare.

Masinile electrice sunt mult mai scumpe, de aceea tichetul este de aproximativ 10.000 de euro pentru acestea", a declarat Tanczos Barna la Digi24.

Anul trecut, programul Rabla a demarat in luna martie si a avut alocat un buget-record de 405 milioane de lei. Estimarile oficialilor arata ca vor fi in jur de 60.000 de beneficiari.

In 2020 a avut loc si o premiera absoluta a programului: posibilitatea de a achizitiona motociclete. De asemenea, s-a introdus atunci un eco-bonus nou in Rabla Clasic: valoarea lui a fost de 1.000 de lei, care s-au putut adauga la cei 6.500 de lei, in cazul in care era aleasa o masina cu sistem GPL sau GNC.

VIDEO Doi tineri din Bucuresti, gasiti inghetati pe o banca de pe un bulevard: "Nu erau foarte coerenti"Marturia uneia dintre studentele exmatriculate de la Facultatea de Drept: "Am copiat ca masura de preventie, pentru a nu fi nedreptatita. Nu voiam sa ajung la taxa din cauza celor care copiau"Moartea violenta a unui cunoscut profesor din Iasi. La 45 de ani, a murit de COVID-19, desi nu avea alte boliVIDEO Rusia incearca sa recupereze terenul pierdut. Drona de atac Altius va incepe testarea armamentelor dirijateFOTO Mama Antoniei, frumusete ravasitoare la 53 de ani ...citeste mai departe despre "Programul Rabla incepe in luna aprilie. Bugetul este "cel putin la fel" ca cel de anul trecut" pe Ziare.com

#rabla, #programul Rabla, #masini, #buget, #aprilie , #Stiri Macroeconomie