Ce gasim in programul de guvernare al PSD: Reduceri de taxe si multe semne de intrebare

Vineri, 18 Noiembrie 2016, ora 08:46
887 citiri
Ce gasim in programul de guvernare al PSD: Reduceri de taxe si multe semne de intrebare
Foto: Arhiva Ziare.com

PSD a facut multe promisiuni pentru mediul de afaceri in cadrul programului de guvernare, insa ce se observa la o scurta trecere in revista este ca printre masuri se numara scoaterea unor taxe introduse in vremea cand partidul se afla la Putere, corectarea unor inadvertente perpetuate sau pornite de social-democrati ori reintroducerea unor masuri eliminate chiar de ei.

PSD promite - daca va ajunge la guvernare - infiintarea Ministerului pentru IMM-uri, TVA zero la achizitia de locuinte, construirea unor noi autostrazi si a unui terminal nou pentru pasageri la Aeroportul Henri Coanda din Otopeni.

De asemenea, TVA ar urma sa scada, potrivit documentului, incepand cu 1 ianuarie 2018 de la 20% la 18%, iar impozitul pe dividende de la 5% la 0%. Social-democratii mai promit sa elimine contributiile pentru somaj, concedii, creante salariale si risc de accidente. Si multe altele.

In total 60 de pagini cu masuri, grafice frumos colorate si prea putin explicate. Tocmai de aceea am decis ...citeste mai departe despre "Ce gasim in programul de guvernare al PSD: Reduceri de taxe si multe semne de intrebare" pe Ziare.com

#program guvernare psd omisiuni, #program guvernare psd probleme, #program guvernare PSD , #Stiri Macroeconomie