Producatorii de mobila ii scriu premierului: Am ratat promovarea pe trei piete importante, consecintele sunt nefaste

Luni, 28 Noiembrie 2016, ora 22:29
1107 citiri
Producatorii de mobila ii scriu premierului: Am ratat promovarea pe trei piete importante, consecintele sunt nefaste
Foto: Facebook / APMR

Romania a ratat promovarea pe trei piete importante pentru productia de mobila - Franta, Rusia si Qatar - si asta din cauza ca nu a participat la targurile internationale din aceasta toamna, ii semnaleaza premierului Dacian Ciolos reprezentantii Asociatiei Producatorilor de Mobila din Romania (APMR).

Intr-o scrisoare deschisa, acestia arata ca, in conditiile in care programul de participare la targuri si expozitii internationale este blocat de cateva luni, consecintele sunt nefaste asupra exportului si imaginii Romaniei in strainatate, din cauza nerealizarii la timp a procedurilor de achizitie publica.

Producatorii de mobila mai sustin ca Romania risca neparticiparea cu stand national la expozitiile internationale din Germania si Marea Britanie, care se desfasoara in ianuarie 2017.

In urma solicitarilor facute de producatori, conducerea Ministerului Economiei a aprobat ...citeste mai departe despre "Producatorii de mobila ii scriu premierului: Am ratat promovarea pe trei piete importante, consecintele sunt nefaste" pe Ziare.com

#producatori mobila romani scrisoare Ciolos , #Stiri Macroeconomie