Producatorii confirma declaratia ministrului Agriculturii: Produse expirate din straintate sunt vandute in Romania

Joi, 31 Martie 2016, ora 15:09
1887 citiri

Producatorii agricoli au confirmat, joi, declaratiile ministrului Agriculturii legate de mancarea expirata adusa din strainatate si vanduta in tara noastra.

"In primul rand trebuie sa spun ca sunt surprins ca un ministru al Agriculturii are astfel de date si nu vedem deja si arestari. Cum sa aduci alimente expirate si cum sa falsifici produse alimentare facand chestii din astea?

Nu stiu de unde are aceste date, si eu am informatii ca se intampla astfel de lucruri, tiruri intregi cu marfa expirata in alte tari sunt aduse in Romania si aici se practica astfel de lucruri, dar nu am cum sa probez aceste informatii", a spus fermierul Costel Caras, potrivit Mediafax.

Ministrul Agriculturii: Romania e o piata de mana a zecea. Sunt cazuri in care salamul se spala cu otet

El este cel care in 2013 a aruncat in camp 8.000 de litri de lapte in semn de protest pentru ca nu mai are cui sa-l vanda de la izbucnirea scandalului laptelului contaminat cu aflatoxina.

La randul sau, ...citeste mai departe despre "Producatorii confirma declaratia ministrului Agriculturii: Produse expirate din straintate sunt vandute in Romania" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#producatorii confirma declaratii ministru, #producatori produse expirate Romania, #produse expirate strainatate , #Stiri Macroeconomie