Printul Paul, datorie de 4,7 milioane de lire sterline - o va plati cash

Joi, 10 Septembrie 2015, ora 19:09
1322 citiri
Printul Paul, datorie de 4,7 milioane de lire sterline - o va plati cash
Foto: printulpaulderomania.ro

Avocatul printului Paul, Mircea Andrei, a declarat, joi, ca executarea silita a clientului sau este un exercitiu de imagine, in conditiile in care acesta ar intentiona sa plateasca cash datoria pe care o are catre un cetatean britanic si care se ridica la 4,7 milioane de lire sterline.

Avocatul a declarat, joi, intr-o conferinta de presa, ca istoria acestui proces in urma caruia clientul sau a fost condamnat sa plateasca suma de 4,7 milioane de lire catre patronul unui ziar britanic a inceput in perioada 2006-2007, cand ziarul britanic condus de Marco Houston a publicat un articol negativ la adresa printului Paul.

Conform avocatului Mircea Andrei, printul Paul a mers in Marea Britanie, unde a convenit cu Houston sa publice un alt articol, de data aceasta unul pozitiv, pentru a nu-l da in judecata. In acest context, cei doi s-ar fi imprietenit, iar printul Paul de Romania chiar l-ar fi imprumutat pe britanic cu suma de doua milioane de lire, bani de care acesta ar fi avut nevoie ...citeste mai departe despre "Printul Paul, datorie de 4,7 milioane de lire sterline - o va plati cash" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#printul Paul datorie, #printul Paul jurnalist britanic, #printul Paul executare silita , #Stiri Macroeconomie