Prime pentru sefii din Complexul Energetic Hunedoara inainte de insolventa (Video)

Duminica, 10 Ianuarie 2016, ora 18:44
1061 citiri
Prime pentru sefii din Complexul Energetic Hunedoara inainte de insolventa (Video)
Foto: Arhiva Ziare.com

Ministrul Energiei, Victor Grigorescu, a declarat duminica ca a trimis corpul de control la Complexul Energetic Hunedoara, existand suspiciunea ca au fost acordate prime pentru cei din conducerea companiei inainte de intrarea in insolventa.

"Am auzit ca acolo s-au facut niste plati inainte de intrarea in insolventa, s-au si dat niste prime undeva in zona conducerii. Am trimis un corp de control. Acolo sunt niste lucruri care depasesc nivelul meu de intelegere si ceea ce consider eu ca este o atitudine corecta, morala si responsabila. Cred ca trebuie sa ne asumam cu totii o stare de lucruri, ca aceasta este o situatie care are un context istoric cert. Trebuie sa punem punct.

Situatia in care ne aflam este o realitate. Trebuie sa spunem stop risipei, stop coruptiei, stop pana la urma amestecului intre elemente de profesionalism si alte lucruri, politizare sau mai stiu eu ce, si sa invitam in acest context pe toti cei care cu adevarat vor sa schimbe ceva si pot sa o faca", a ...citeste mai departe despre "Prime pentru sefii din Complexul Energetic Hunedoara inainte de insolventa (Video)" pe Ziare.com

#prime sefi Complex Energetic Hunedoara, #Complex Energetic Hunedoara control , #Stiri Macroeconomie