Presedintele Bulgariei, la CCIR: Mesaj puternic pentru cooperarea cu Romania

Duminica, 22 Februarie 2015, ora 12:00
1089 citiri
Presedintele Bulgariei, la CCIR: Mesaj puternic pentru cooperarea cu Romania
Foto: Camera de Comert

Presedintele Bulgariei, Rosen Plevneliev, a efectuat vineri o vizita la sediul Camerei de Comert si Industrie a Romaniei (CCIR), unde s-a intalnit cu presedintele CCIR, Mihai Daraban, si cu reprezentantii unor mari firme romanesti.

Cu aceasta ocazie, presedintele bulgar a precizat ca schimburile comerciale intre cele doua tari au crescut cu 800% in 10 ani, iar Romania a devenit al treilea cel mai mare partener de schimburi comerciale al Bulgariei din Uniunea Europeana si al patrulea la nivel international, dupa Italia, Germania si Turcia.

"Am discutat astazi cu presedintele si cu prim-ministrul Romaniei despre o serie de proiecte pe care le putem facem impreuna.

Oamenii de afaceri din Bulgaria sunt mai ambitiosi decat acum 10-15 ani, se uita in Europa de Sud-est pentru a se extinde, cauta parteneriate.

Romania reprezinta o noua piata emergenta si tine de noi sa ne dezvoltam aici", a declarat Rosen Plevneliev in fata companiilor romanesti.

Acesta a precizat ca printre ...citeste mai departe despre "Presedintele Bulgariei, la CCIR: Mesaj puternic pentru cooperarea cu Romania" pe Ziare.com

#presedinte Bulgaria CCIR, #presedinte Bulgaria vizita Romania, #Bulgaria energie Romania , #Stiri Macroeconomie