Presedintele BERD vine in Romania. Discutii cu Iohannis, Ciolos si Isarescu

Miercuri, 27 Ianuarie 2016, ora 17:26
1454 citiri
Presedintele BERD vine in Romania. Discutii cu Iohannis, Ciolos si Isarescu
Foto: Facebook/ European Bank for Reconstruction and Development (EBRD)

Presedintele Bancii Europene pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD), Suma Chakrabarti, vine in Romania, in perioada 1-2 februarie 2016, pentru a purta discutii cu oficialii romani si cu partenerii de afaceri, se arata intr-un comunicat al bancii.

In Bucuresti, Sir Suma va avea intalniri cu presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, prim-ministrul Dacian Ciolos, ministrul Finantelor Publice si guvernatorul BERD pentru Romania, Anca Paliu Dragu, guvernatorul Bancii Nationale, Mugur Isarescu, si cu alte oficialitati la nivel inalt.

De asemenea, presedintele BERD se va intalni cu reprezentanti ai comunitatii de afaceri pentru a discuta despre climatul investitional, ritmul reformelor si situatia economica generala.

"Conform estimarilor noastre, anul acesta ritmul cresterii economice din Romania va fi printre cele mai rapide din Europa. Speram ca investitiile din sectorul privat se vor extinde in mai multe sectoare ale economiei, pe masura ce increderea ...citeste mai departe despre "Presedintele BERD vine in Romania. Discutii cu Iohannis, Ciolos si Isarescu" pe Ziare.com

#presedinte BERD Romania, #presedinte BERD Iohannis Ciolos Isarescu , #Stiri Macroeconomie