Premierul Ludovic Orban a anuntat ca il va demite pe seful Comisiei Nationale de Prognoza

Miercuri, 06 Noiembrie 2019, ora 15:58
792 citiri

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca va semna, in cursul zilei de miercuri, demiterea lui Ion Ghizdeanu din functia de presedinte al Comisiei Nationale de Strategie si Prognoza.

"Am solicitat decizia de demitere a domnului Ghizdeanu, pentru ca stiti bancul acela: il intreaba un lider politic cat este cresterea economica, raspunsul - cat doriti dumneavoastra. M-a deranjat ca au semnat contracte pe FSDI (Fondul Suveran de Dezvoltare si Investitii n.r), dupa stiinta mea chiar in perioada procedurii de investire a Guvernului, o chestiune pe care, va spun sincer, nu pot sa o accept.

Probabil in cursul zilei de azi (miercuri, n.red.) voi semna demiterea domniei sale si vom numi pe altcineva", a spus Orban, la o conferinta la Ministerul Finantelor Publice.

Premierul a anuntat, de asemenea, ca o va demite din functie si pe Liliana Minca, numita in 4 noiembrie secretar general adjunct in Ministerul Finantelor.

Ion Ghizdeanu este presedinte la Comisia Nationala de Strategie si Prognoza din martie 2005.

Fondul National de Dezvoltare: Comisia de Prognoza va analiza proiectele si va decide ce primarie primeste granturi ...citeste mai departe despre "Premierul Ludovic Orban a anuntat ca il va demite pe seful Comisiei Nationale de Prognoza" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Ion Ghizdeanu demis , #Stiri Macroeconomie