Predoiu ataca bugetul pe 2015: Fara investitii si stagnant. Il respingem

Joi, 04 Decembrie 2014, ora 07:32
1053 citiri
Predoiu ataca bugetul pe 2015: Fara investitii si stagnant. Il respingem

Prim-vicepresedintele PNL Catalin Predoiu a anuntat ca partidul sau va respinge proiectul pe anul 2015 prezentat de Guvernul Ponta, adaugand ca liberalii vor depune o serie de amendamente la acest document.

"Domnul presedinte Blaga a anuntat ieri (marti - n.red.) ca vom respinge acest buget. Ceea ce arata aceasta rectificare prefigureaza un proiect de buget, in optica, in mentalitatea Guvernului Ponta, fara investitii, stagnant, tributar unui mod economic inclinat mai degraba pe calmarea unor probleme sociale, decat pentru crearea solutiilor adevarate pentru rezolvarea acelor probleme", a declarat Predoiu, intr-o conferinta de presa, potrivit Agerpres.

El a mai spus ca membrii partidului sau vor depune mai multe amendamente in ceea ce priveste bugetul pentru anul viitor, in contextul in care liberalii, inclusiv Klaus Iohannis, au criticat in campania electorala proiectul construit de Guvern, avertizand ca vor exista cresteri de taxe si impozite.

Co-presedintele PNL Vasile ...citeste mai departe despre "Predoiu ataca bugetul pe 2015: Fara investitii si stagnant. Il respingem" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Catalin Predoiu buget, #Catalin Predoiu buget 2015, #PNL respinge buget 2015 , #Stiri Macroeconomie