Ponta si-a dat demisia: Cel mai negru scenariu pentru economie si ce e de facut in continuare

Joi, 05 Noiembrie 2015, ora 08:42
985 citiri
Ponta si-a dat demisia: Cel mai negru scenariu pentru economie si ce e de facut in continuare
Foto: Facebook/Victor Ponta

Premierul Victor Ponta a demisionat din aceasta functie, pe fondul protestelor masive care au avut loc in Capitala, dupa tragedia din clubul Colectiv. Insa ce efecte vor fi resimtite in economie?

Andrew MacDowall, analist specializat in pietele emergente si corespondent al publicatiei Financial Times, sustine ca Ponta se afla de ceva vreme pe acest drum, amintind de acuzatiile de coruptie, de trimiterea in judecata si de viitorul proces.

Premierul Victor Ponta, trimis in judecata de DNA

Mai mult, el noteaza si faptul ca Ponta a fost cumva izolat de colegii din partid, mai ales dupa ce a renuntat sa mai fie seful social-democratilor.

Ponta pleaca de la sefia PSD, de dragul partidului. Ramane simplu premier (Video)

"Dar lasand etica la o parte, pietele financiare urasc incertitudinea politica, asa ca vor fi cateva oscilatii in perioada urmatoare, in special daca vor avea loc alegeri anticipate sau daca se va forma un guvern minoritar.

Totusi, investitorii vad campania ...citeste mai departe despre "Ponta si-a dat demisia: Cel mai negru scenariu pentru economie si ce e de facut in continuare" pe Ziare.com

#Ponta demisie efecte economie, #Ponta demisie alegeri anticipate, #Ponta demisie ce urmeaza, #Ponta demisie scenarii , #Stiri Macroeconomie