Ponta: Iohannis a fost de acord cu TVA de 20%

Joi, 20 August 2015, ora 06:56
929 citiri
Ponta: Iohannis a fost de acord cu TVA de 20%
Foto: Facebook/Victor Ponta

Premierul Victor Ponta a declarat ca, in cadrul discutiilor avute la Palatul Cotroceni, presedintele Klaus Iohannis a fost de acord cu reducerea TVA la 20%, insa ar vrea ca eliminarea taxei pe constructii speciale si a accizei sa fie efectuata "la o data ulterioara".

"Presedintele a zis da, cu 20% sunt in regula, cu celelalte chestiuni, haideti sa intre in vigoare, de exemplu cu taxa speciala (taxa pe constructii speciale - n.red.) sau cu acciza, de la o data ulterioara. Eu nu le consider pe acelea esentiale, ci TVA de 20% si restul prevederilor. La fel si guvernatorul, dar decizia apartine Parlamentului", a spus premierul, miercuri seara, intr-o interventie telefonica la Romania TV, fara a face alte precizari cu privire la discutiile de dimineata de la Palatul Cotroceni, explicand ca nu vrea sa vorbesca in numele presedintelui Iohannis si al guvernatorului BNR Mugur Isarescu.

Intrebat insa insistent daca se poate spune ca, in urma discutiilor cu sefului statului, s-a ajuns la un ...citeste mai departe despre "Ponta: Iohannis a fost de acord cu TVA de 20%" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Ponta Iohannis scadere TVA, #Ponta Iohannis Isarescu Codul Fiscal , #Stiri Macroeconomie