Ponta, urmarit penal: Scenarii pentru economie si ce pericol pandeste

Sambata, 06 Iunie 2015, ora 07:28
1131 citiri
Ponta, urmarit penal: Scenarii pentru economie si ce pericol pandeste

Directia Nationala Anticoruptie (DNA) a anuntat, vineri, inceperea urmaririi penale fata de premierul Victor Ponta, care e acuzat de fals in inscrisuri, complicitate la evaziune fiscala si spalare de bani, in dosarul senatorului si colegului sau de partid, social-democratul Dan Sova.

Desi presedintele Klaus Iohannis i-a cerut demisia, seful Guvernului a sustinut ca doar Parlamentul il poate demite. Si uite-asa s-ar putea naste o noua criza capabila sa zgaltaie economia pentru un timp.

Premierul Victor Ponta a fost audiat, vineri, la DNA in dosarul Sova. Liderul PSD s-a prezentat la audieri insotit de avocat, iar la final a anuntat ca are calitatea de suspect.

Intr-un comunicat de presa, procurorii precizeaza ca Victor Ponta este urmarit penal pentru fals in inscrisuri, complicitate la evaziune fiscala si spalare de bani, aceste infractiuni fiind savarsite cand era avocat. Insa ei il acuza si de conflict de interese, pentru ca Sova a facut parte din echipa sa guvernamentala, ...citeste mai departe despre "Ponta, urmarit penal: Scenarii pentru economie si ce pericol pandeste" pe Ziare.com

#Ponta urmarit penal DNA instabilitate politica, #economie Ponta urmarit penal , #Stiri Macroeconomie