Ponta: FMI si CE sunt de acord cu rectificarea. Nu am sa inteleg niciodata opinia Consiliului Fiscal

Miercuri, 03 Decembrie 2014, ora 14:02
1103 citiri
Ponta: FMI si CE sunt de acord cu rectificarea. Nu am sa inteleg niciodata opinia Consiliului Fiscal
Foto: Arhiva

Premierul Victor Ponta a declarat ca nu va intelege niciodata opinia Consiliului Fiscal privind a treia rectificare bugetara din acest an, "care spun sa nu platim ce avem de platit prin hotarari judecatoresti", adaugand ca Fondul Monetar International si Comisia Europeana agreeaza aceasta masura.

"Putem sa nu mai platim nimic din ce trebuie sa platim in 2015, terminam anul cu deficit 0,2% din PIB, dar la anul tot trebuie sa platim titluri executorii, arierate, tor ceea ce vine din anii din urma. Este o decizie cu care sunt de acord Comisia Europeana si Fondul Monetar International.

Nu am sa inteleg niciodata punctul de vedere al celor de la Consiliul Fiscal, care spun sa nu platim ceea ce avem de platit prin hotarari judecatoresti. Aceasta rectificare ne ajuta sa platim hotararile judecatoresti definitive si irevocabile castigate de profesori, de functionari publici, de magistrati si este prima data cand nu vom mai avea deloc arierate la firme private ale Guvernului central sau ...citeste mai departe despre "Ponta: FMI si CE sunt de acord cu rectificarea. Nu am sa inteleg niciodata opinia Consiliului Fiscal" pe Ziare.com

#Ponta rectificare bugetara Consiliul Fiscal, #Ponta Consiliul Fiscal rectificare ilegala , #Stiri Macroeconomie