Ponta, despre modernizarea Transalpinei: Orban trebuie sa raspunda juridic

Sambata, 04 Octombrie 2014, ora 13:44
1101 citiri
Ponta, despre modernizarea Transalpinei: Orban trebuie sa raspunda juridic

Premierul Victor Ponta a declarat joi, intr-o vizita de lucru pe DN 66 Defileul Jiului, ca trebuie gasita o solutie pentru ca DN 67 C Transalpina sa treaca din administrarea firmei Romstrade in administrarea CNADNR.

El a afirmat ca Ludovic Orban, fost ministru al Transporturilor, pe vremea caruia s-a semnat contractul cu Romstrade pentru modernizarea Transalpinei, ar trebui sa fie tras la raspundere juridic.

"La Transalpina o sa trebuiasca sa gasim o solutie legala pentru ca in acest moment drumul nu este al CNADNR, drumul este al companiei Romstrade, care este in faliment, si practic pe cine sa sanctionam, pe domnul Iordache, care nu stiu daca e liber sau nu acum, dar important este ca, din punct de vedere juridic, CNADNR nu a receptionat si nici nu avea cum sa receptioneze si atunci trebuie sa gasim solutia legala prin care sa treaca din nou la CNADNR si sa faca lucrarile de protectie necesara pentru ca e un drum foarte periculos.

E si cel mai frumos drum din Romania, dar ...citeste mai departe despre "Ponta, despre modernizarea Transalpinei: Orban trebuie sa raspunda juridic" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#modernizare Transalpina, #contract modernizare Transalpina , #Stiri Macroeconomie