Ponta critica FMI: Nu vom pune in pericol sistemul energetic si locurile de munca!

Luni, 09 Februarie 2015, ora 22:25
1128 citiri
Ponta critica FMI: Nu vom pune in pericol sistemul energetic si locurile de munca!
Foto: Facebook/Victor Ponta

Premierul Victor Ponta i-a criticat, luni seara, pe membrii delegatiei FMI, spunand ca, prin conditiile pe care vor sa le impuna, ar putea pune in pericol sistemul energetic si locurile de munca din Romania.

"Nu vom pune in pericol sistemul energetic si locurile de munca! FMI, CE si Banca Mondiala au solicitat restructurari masive si radicale, dar care nu pot salva industria producatoare de energie pe carbune si locurile de munca.

Suntem de acord cu masuri de eficientizare, dar nu le vom accepta pe cele care pe termen mediu si lung pot afecta siguranta sistemului energetic si dezvoltarea economica si sociala a unor regiuni", a scris pe Facebook Victor Ponta.

Negocieri esuate

Comentariile premierului vin in contextul in care reprezentantii Guvernului si delegatia FMI nu au ajuns la un acord in urma negocierilor intense de saptamana trecuta, pentru ca membrii Executivului nu au acceptat conditiile impuse de institutiile internationale.

Negocierile cu FMI, incheiate fara ...citeste mai departe despre "Ponta critica FMI: Nu vom pune in pericol sistemul energetic si locurile de munca!" pe Ziare.com

#Victor Ponta FMI, #Victor Ponta critica FMI, #Victor Ponta acord FMI , #Stiri Macroeconomie