Ponta arata care vor fi motoarele de crestere ale Romaniei. Renunta la reducerea CAS?

Joi, 24 Iulie 2014, ora 16:57
1210 citiri
Ponta arata care vor fi motoarele de crestere ale Romaniei. Renunta la reducerea CAS?
Foto: Captura YouTube

Premierul Victor Ponta a aratat, joi, care vor fi motoarele de crestere ale economiei Romaniei in urmatorii ani si a explicat ce se va intampla cu proiectul de reducere a CAS.

"Energia - si nu intamplator am avut cele mai mari succes in ceea ce priveste reforma structurala in acest sector. Romania e un producator de energie electrica, dar nu avem infrastructura sa o vindem, si poate deveni un producator esential de gaz.

Agricultura - nu doar ca am avut noroc cu vremea, dar cresterea de subventii si restructurarile ne aduc recorduri de productie. In al treilea rand, IT-ul. (...) Avem tineri bine pregatiti. (...) Nu in ultimul rand, investitiile din fondurile europene pentru ca investitiile directe se fac 99 la suta din fonduri europene", a explicat Victor Ponta, la emisiunea Adevarul Live difuzata de B1 Tv, intrebat care vor fi motoarele de crestere ale tarii noastre.

Premierul a adaugat ca economia tarii a fost ajutata foarte mult de partea de industrie si productie si ca ...citeste mai departe despre "Ponta arata care vor fi motoarele de crestere ale Romaniei. Renunta la reducerea CAS?" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Ponta motoare crestere economica, #Ponta crestere economica, #Ponta reducere CAS , #Stiri Macroeconomie