PNL critica rectificarea bugetara si cheama partidele la consultari: Bugetul, pusculita PSD

Luni, 27 Iulie 2015, ora 13:01
972 citiri
PNL critica rectificarea bugetara si cheama partidele la consultari: Bugetul, pusculita PSD
Foto: Digi 24

Partidul National Liberal (PNL) a criticat modul in care a fost realizata rectificarea bugetara si a chemat toate partidele la consultari pe teme economice.

"Referitor la pozitia noastra politica pe termen lung, PNL a pornit de la premisa ca romanii au nevoie de o noua abordare politica. Este necesar ca toti oamenii politici sa ofere un alt tip de discurs, o alta maniera de actiune. PNL propune teme de discutie care pot face obiectul unui consens de principii si reguli care sa ofere Romaniei predictibilitate", a declarat copresedintele PNL, Alina Gorghiu, intr-o conferinta de presa.

Ea a anunat care sunt principalele teme de interes pentru partid, care ar trebui discutate cu ceilalti jucatori de pe scena politica:

stabilitatea macroeconomice: discutiile ar trebui sa se axeze in principal pe Codul Fiscal si pe noua lege a salarizarii bugetarilor;absorbtia fondurilor europene;dezvoltarea infrastructurii si investitiile publice;reforma administratiei publice;aderarea la spatiul ...citeste mai departe despre "PNL critica rectificarea bugetara si cheama partidele la consultari: Bugetul, pusculita PSD" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#PNL critici rectificare, #PNL rectificare bugetara, #PNL consultari partide, #PNL buget , #Stiri Macroeconomie