Planul pentru salvarea TAROM. Demnitar: ”Nu se află într-o situaţia economică bună, din păcate”

Luni, 22 August 2022, ora 17:30
392 citiri
Planul pentru salvarea TAROM. Demnitar: ”Nu se află într-o situaţia economică bună, din păcate”
Avion al companiei TAROM FOTO: pixabay.com

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a spus luni, 22 august, ca TAROM-ul poate fi salvat, iar "pentru asta este nevoie de indeplinirea reformelor asumate si de reducerea datoriilor".

El pledeaza pentru solidaritate din partea celor care au venituri mari cu cei care inca sunt platiti cu salariul minim pe economie.

"TAROM poate fi salvat! Pentru asta este nevoie de indeplinirea reformelor asumate si de reducerea datoriilor. Trebuie gasite solutii punctuale de conducerea TAROM in cadrul companiei!", a scris ministrul pe Facebook.

Sorin Grindeanu mai afirma: "Solidaritate din partea celor care au venituri mari cu cei care inca sunt platiti cu salariul minim pe economie!"

"TAROM-ul nu se afla intr-o situatia economica buna, din pacate. De asemenea, am mai declarat acest lucru, imi doresc, si nu doar eu ci si intreg Guvernul Romaniei si cred ca orice roman de buna credinta, ca Tarom-ul sa nu intre intr-un scenariu asemanator altor companii de transport aerian, scenariu nu tocmai fericit", a declarat Grindeanu, dupa participarea la evenimentul prin care CNAIR a predat luni Asocierii Impresa Pizzarotti & C.S.p.A. - Pizzarotti S.A. - Retter Project Management amplasamentul lotului 1 (Dumbrava-Mizil) al Autostrazii Ploiesti-Buzau.

El a aratat ca isi doreste, in conditiile in care si-au asumat un plan cu Comisia Europeana, pentru salvarea Tarom, sa se intre pe acest fagas, pentru ca acest plan da sansa companiei sa fie salvata.

"Stiu ca exista multi angajati, in special in teritoriu, ai Taromului, care au nivelul salariului minim pe economie si ma asteptam ca acolo, in primul rand, sa se vina cu revendicari", a mai spus Grindeanu. ...citeste mai departe despre "Planul pentru salvarea TAROM. Demnitar: "Nu se afla intr-o situatia economica buna, din pacate"" pe Ziare.com

Vești proaste pentru angajații Tarom. Compania intră în reorganizare economică
Vești proaste pentru angajații Tarom. Compania intră în reorganizare economică
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a declarat miercuri, 24 aprilie, la Tulcea, că TAROM va primi până la finele lunii ajutor din partea Comisiei Europene şi apoi va intra într-o...
#tarom, #probleme economice, #salvare companii stat, #plan, #Sorin Grindeanu , #Stiri Macroeconomie