Petrolistii avertizeaza: Ordonanta Teodorovici ne obliga sa concediem pana la 75% din personal

Miercuri, 23 Ianuarie 2019, ora 11:16
1171 citiri
Petrolistii avertizeaza: Ordonanta Teodorovici ne obliga sa concediem pana la 75% din personal
Foto: Arhiva Pixabay

Petrolistii atrag atentia asupra faptului ca Ordonanta Teodorovici ii va obliga sa renunte chiar si la 75% din angajati si isi reduca drastic investitiile. Iar intr-o astfel de situatie, si veniturile obtinute de stat din industria de petrol si gaze va scadea cu cel putin 2 miliarde de lei pe an.

Asociatia Romana a Companiilor de Explorare si Productie Petroliera (ROPEPCA) a emis un comunicat de presa in care atentioneaza cabinetul Dancila cu privire la faptul ca masurile incluse in Ordonanta 114/2018 "vor duce la o pierdere dubla atat pentru sectorul petrolier, cat si pentru bugetul de stat".

In contextul majorarii impozitelor si a plafonarii multor preturi pe piata energiei, antreprenorii din bransa se pregatesc acum sa isi limiteze investitiile. Unii dintre ei isi vor restrange afacerile intr-o asemenea masura incat "au semnalat o reducere a personalului de pana la 75% in viitorul apropiat".

- stire in curs de actualizare - ...citeste mai departe despre "Petrolistii avertizeaza: Ordonanta Teodorovici ne obliga sa concediem pana la 75% din personal" pe Ziare.com

#Ordonanta Teodorovici petrolisti, #avertisment petrolisti reducere inveastitii concedieri, #ROPEPCA avertismen Dancila , #Stiri Macroeconomie