Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Patru oferte pentru privatizarea Institutului de Cercetare Straero Bucuresti

Patru oferte pentru privatizarea Institutului de Cercetare Straero Bucuresti

Patru oferte au fost depuse la Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) pentru achizitionarea celor 333.038 de actiuni, reprezentand intreg capitalul social al societatii comerciale Straero SA Bucuresti - Institutul pentru Calculul si Experimentarea Structurilor Aero Astronautice.Ofertantii interesati sa achizitioneze actiunile detinute de AVAS sunt Asociatia Salariatilor si Membrilor conducerii SC Straero SA Romania, SC Dot Soft SRL Romania, SC IPA SA Romania, consortiul format din SC Impuls Company SRL si o persoana fizica - Vasile Corneliu Petrica.

La negociere vor putea participa numai ofertantii care prezinta dovada indeplinirii cumulative a criteriilor de precalificare. Unul dintre criterii - eliminatoriu - se refera la inexistenta sanctiunilor penale pentru savarsirea unor fapte precum gestiune frauduloasa, abuz de incredere, fals, inselaciune, delapidare, marturie mincinoasa, dare sau luare de mita sau alte contraventii si infractiuni prevazute in Legea nr. 11/1991 privind combaterea concurentei neloiale.

De asemenea, ofertantii trebuie sa detina experienta in domeniul cercetarii-dezvoltarii in stiinte fizice si naturale, cod CAEN 7310, bonitate financiara si capacitate de a prelua o noua afacere.

Straero SA este o societate comerciala mijlocie, cu un capital social de 832.595 RON, care are ca obiect principal de activitate cercetarea-dezvoltarea in stiinte fizice si naturale.

Averea

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 915 ori