Parlamentul grec adopta o noua lege anti-austeritate: Ce se intampla cu cei care au datorii la stat

Sambata, 21 Martie 2015, ora 09:34
976 citiri

Parlamentul grec a votat vineri seara cu o larga majoritate o lege facilitand reglementarea datoriilor contribuabililor catre stat si casele de asigurari sociale, care se ridica la zeci de miliarde de euro.

Legea a fost adoptata in procedura de urgenta si votata de deputatii stangii SYRIZA la putere si de cei ai micului partid nationalist Grecii Independenti, partener al guvernului, precum si cu sprijinul partidelor de opozitie, dreapta Noua Democratie si socialistii PASOK, potrivit agentiei de presa Ana (semioficiala).

Grecia adopta o lege pentru cei mai saraci eleni, in ciuda opozitiei UE

Aceasta lege intitulata "Reglementari pentru relansarea economiei" face parte din angajamentele electorale ale noului guvern cu privire la un pachet de masuri sociale in favoarea celor saraci loviti de criza.

Ea permite contribuabililor si intreprinderilor, care nu au putut din cauza recesiunii din ultimii ani, sa-si plateasca impozitele sau cotizatiile, sa reglementeze datoriile lor in ...citeste mai departe despre "Parlamentul grec adopta o noua lege anti-austeritate: Ce se intampla cu cei care au datorii la stat" pe Ziare.com

#Grecia austeritate lege datorii saraci, #datorii greci impozite rate , #Stiri Macroeconomie