Panica legata de Brexit, privita din prisma Romaniei

Vineri, 24 Iunie 2016, ora 07:21
878 citiri
Panica legata de Brexit, privita din prisma Romaniei
Foto: Arhiva Ziare.com

Referendumul legat de soarta Marii Britanii din Romania naste cateva intrebari legate de relatiile dintre tara noastra si Regatul Unit, dar si de schimbarile care ar putea avea loc.

In ultima vreme s-a tot vorbit despre ce efecte ar avea un eventual Brexit, mai ales ca iesirea unei tari din Uniunea Europeana ar fi un eveniment in premiera. Si nu e ceva de dorit pentru Romania, dupa cum arata specialistii BNR.

Acestia precizeaza intr-un raport legat de riscurile care "planeaza" deasupra tarii noastre ca Brexit ne-ar pune unele piedici, in special "prin slabirea proiectului european, care reprezinta o ancora pentru dezvoltarea tarii noastre". Ideea lor este ca ne-am dezvoltat impreuna cu UE, in interiorul UE, iar daca blocul comunitar nu va mai fi la fel, atunci vom resimti si noi o parte din undele de soc.

Chiar daca Brexit ne-a preocupat foarte mult pana acum, adevarul este ca trebuie sa privim si in cealalta parte, anume ca vor exista schimbari chiar si in cazul unui vot ...citeste mai departe despre "Panica legata de Brexit, privita din prisma Romaniei" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#efecte Brexit Romania, #Brexit consecinte Romania , #Stiri Macroeconomie