ONG-urile acuza abuzuri la Electrica: Guvernul Ponta moare, dar nu se preda - Un ultim abuz?

Marti, 10 Noiembrie 2015, ora 20:33
890 citiri
ONG-urile acuza abuzuri la Electrica: Guvernul Ponta moare, dar nu se preda - Un ultim abuz?
Foto: Arhiva Ziare.com

Mai multe ONG-uri din Romania au acuzat Guvernul Ponta, mai concret pe ministrul demisionar al Energiei Andrei Gerea, ca intervine in activitatea companiei Electrica pentru a pune "mana pe bani".

"Am asistat astazi la un abuz care arata ca politicienii nu au inteles nimic din evenimentele ultimelor zile", se arata intr-un comunicat al Freedom House, Expert Forum si Centrului Roman de Politici Europene, care fac parte din Initiativa pentru o Justitie Curata.

Reprezentantii ONG-urilor amintesc ca, "anul trecut, Romania a listat la bursa din Londra compania Electrica", fiind o listare de succes care a reusit sa stranga 496 de milioane de euro, "fonduri care ar fi trebuit investite pentru ca sistemul de furnizare a energiei electrice sa functioneze si pe viitor la standarde cel putin rezonabile si pentru a se dezvolta".

Listarea Electrica la bursa, un succes: Investitorii s-au batut pe actiuni

Cea mai mare listare din istoria Bursei: Cat este pretul unei actiuni ...citeste mai departe despre "ONG-urile acuza abuzuri la Electrica: Guvernul Ponta moare, dar nu se preda - Un ultim abuz?" pe Ziare.com

#Electrica abuz Gerea, #Electrica Andrei Gerea, #Electrica Guvern Ponta , #Stiri Macroeconomie