Oficial din ELCEN, despre insolventa RADET: Suntem dependenti unii de altii, nu vrem sa murim impreuna

Joi, 22 Septembrie 2016, ora 12:27
1029 citiri

Alimentarea cu energie termica a Capitalei nu va fi afectata in aceasta iarna, chiar daca ELCEN si RADET vor intra in insolventa, atata vreme cat va exista o coordonare intre cele doua si primarie.

Dan Agrisan, membru in Consiliul de Administratie al Electrocentrale Bucuresti (ELCEN), a declarat ca joi membrii consiliului vor discuta care sunt solutiile pe care le poate aborda compania, dupa decizia RADET de a-si cere insolventa, una dintre solutii fiind intrarea in insolventa inclusiv a ELCEN.

"S-a facut o analiza a situatiei, analiza pe care o vom discuta dupa-amiaza in CA. Se vor analiza mai multe optiuni. Cu siguranta, o sa fie pe masa toate solutiile. Daca ELCEN nu ar intra in insolventa, ar fi intr-o situatie si mai dificila decat daca ar intra", a sustinut Agrisan.

El a explicat ce ar insemna pentru ELCEN intrarea in insolventa.

"Se vrea o protectie temporara cu privire la datoriile din trecut si o obligatie de a fi foarte corecti si exacti cu privire la plata ...citeste mai departe despre "Oficial din ELCEN, despre insolventa RADET: Suntem dependenti unii de altii, nu vrem sa murim impreuna" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#ELCEN intrare insolventa, #bucuresteni apa calda iarna, #ELCEN apa calda RADET , #Stiri Macroeconomie