O ipoteza ingrozitoare despre conflictul din Gaza: Sange pentru gaze naturale

Duminica, 20 Iulie 2014, ora 12:46
1527 citiri
O ipoteza ingrozitoare despre conflictul din Gaza: Sange pentru gaze naturale

Noua etapa a conflictul dintre Israel si palestinieni ar avea alte motive decat cele oficiale - faptul ca gruparea Hamas lanseaza zeci de rachete impotriva oraselor israeliene.

Jurnalistul Pepe Escobar, corespondent pentru Asia Times/Hong Kong si analist pentru Russia Today, inainteaza ipoteza unui conflict ce are la baza energia.

Escobar aminteste ca secretarul american de stat John Kerry a incercat sa dea un impuls procesului de pace printr-o noua runda de discutii, insa acestea au esuat, conducand la formarea unui guvern tehnocrat de uniune intre Hamas si Fatah, in teritoriile palestiniene, spre furia premierului israelian Benjamin Netanyahu.

Razboi in Israel - Nici urma de pace: Atacurile impotriva Fasiei Gaza, reluate

Apoi, doi palestinieni - despre care se stie ca nu faceau parte din Hamas - au rapit trei adolescenti israelieni care faceau drumetii noaptea langa Hebron. Unul dintre baieti a reusit sa sune la numarul de urgenta al politiei israeliene, rapitorii s-au ...citeste mai departe despre "O ipoteza ingrozitoare despre conflictul din Gaza: Sange pentru gaze naturale" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Israel bombardamente Gaza morti, #Israel Gaza motiv razboi , #Stiri Macroeconomie