Noul ministru de Finante anunta cifrele de baza si cand e gata bugetul pe 2016

Joi, 26 Noiembrie 2015, ora 12:23
1153 citiri
Noul ministru de Finante anunta cifrele de baza si cand e gata bugetul pe 2016
Foto: Arhiva Ziare.com

Proiectul de buget pe 2016 este construit pe un deficit ESA de 2,95%, contine majorarea salariilor bugetarilor cu 10% si toate celelalte acte normative in vigoare si va fi transmis Parlamentului in jurul datei de 10 decembrie, a declarat joi ministrul Finantelor Publice, Anca Dragu.

"Am aprobat ieri (miercuri - n.red.) in sedinta de guvern limitele de cheltuieli pentru ordonatorii principali de credite. Urmeaza ca ministerele sa finalizeze partea de anexe la buget, apoi il vom pune in discutie publica, il vom aproba si il vom trimite la Parlament. Speram ca toate astea sa se intample undeva pana in 10 decembrie.

Anuntul lui Ciolos, dupa ce Iohannis a promulgat legea care majoreaza salariile bugetarilor

Ca limite totale, acestea sunt mai mult sau mai putin aceleasi (cu cele anuntate de vechiul Guvern - n.red.). Pe partea de cheltuieli, am introdus cresterea de salarii de 10%. Practic, bugetul include, in acest moment, pe partea de cheltuieli toate actele normative in vigoare, ...citeste mai departe despre "Noul ministru de Finante anunta cifrele de baza si cand e gata bugetul pe 2016" pe Ziare.com

#buget 2016, #proiect buget 2016 Ministerul de Finante , #Stiri Macroeconomie